måndag 26 december 2016

2016 - Sammanfattning

Foto: Johan Silvenord Dan före dan före dopparedan
Ett år med massor av SUP. Räknar i min gps-app till 70 plattvattenpaddlingspass och 44 vågsup-pass. Grym utdelning  med vågor, en nivå jag inte kunnat inbilla mig tidigare. Att det så ofta finns surfbara vågor! Det är bara två av SUP-surfpassen som inte är Salusand, utan Kap Verde.


Året avslutades på topp med två ytterst fina sessioner, den sista på Juldagen. Klippet här är från två dar innan jul.




Juldagen innefattade även surf tillsammans med besökare från Skåne med riktigt kompetent sup-surfande. Se Boyums (landslagsman i vågsup bl.a) klipp från juldagen nedan. Deras intryck av Salusand visar än en gång att vi har ett guldkorn runt hörnet.


Som här, bilder och kommentarer .




Riktigt inspirerande att se så fin SUP-surf på nära håll i "hemmaviken"

Vindsurf

Året har varit helt katastrof-dåligt om man ser till vindsurf. Två tillfällen i vågor på hemmaplan, som i och för sig var riktigt bra, men för få gånger!!. Ett par freeride-sessioner utöver det och ett par Formula-pass. Hoppas på ett bättre år 2017 ur den aspekten. Höjdpunkten utöver dessa två pass var en vecka i Kap Verde som vägde upp. Eftersom 2017 inte ser ut att inrymma Kap Verde får jag hoppas på bättre utdelning på hemmaplan. Våg-SUP är en fantastisk upplevelse, men Våg-segling ger en helt annan typ av surfupplevelse. Farten, hoppen, vågsvängarna och alla utmaningar, så många områden att utvecklas och hitta nya upplevelser. Vill sätta en bakåt! (eller framåt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar