fredag 16 januari 2015

Ilha do Sal - Cabo Verde 2015

Tillbaka på Kap Verde!
Samma kommentarer i planet "oj vad kargt, oj vad det blåser" från alla som kanske bara sett resebyrå-bilder som kanske inte exakt återspeglar miljön och hur mycket det faktiskt blåser.

För mig, mycket skön känsla att känna igen mig och veta rutinerna. Först och främst var planet i rätt tid denna gång, sen genom att skippa ving-bussen och ta taxi istället finns gott om tid att få surf redan första dan. Kastar in prylarna på hotellet och sedan direkt till Angulo surfcenter och plockar ut grejor. Gott om tid, så för att ha någon energi blev det en hamburgare, sen ut.
Ganska smått och inte supermycket vind, så safe:ar med 6.0 och 110liter CV1. Kommer snabbt ut till udden där det ändå går rätt ordentliga vågor. Får till några halvslöa svängar frontside på några vågor. Känns riktigt bra för att vara resdagen. 1,5h ute.
Efter en dusch och ordna till det värsta på rummet, tillbaka till Angulo där jag träffar på några av fjolårets vänner, och några till som drar på middag som blir grillad tonfisk. Mal Passado såklart (Rare)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar